Comunitatea Monterra

La Monterra construim o comunitate Montessori activă, unită, alăturând oameni cu principii și valori comune, în care să creștem împreună în spiritul acelorași valori.

Suntem onorați și recunoscători pentru darul pe care îl primim zilnic de la comunitatea noastră de părinți: încrederea pe care ne-o acordă aducând copiii în grija noastră, primindu-i înapoi, zi de zi, un pic mai îmbogățiți prin tot ce au experimentat la Monterra.

A fi părinte nu vine de la sine cu un manual sau ghid practic. Și cu toate că acest rol este, probabil, cel mai solicitant dintre cele pe care le avem pe parcursul vieții, este și plin de descoperiri și satisfacții. De aceea, ne dorim să fim alături părinților din comunitatea noastră în această călătorie!

Cum implicăm părinții în activitatea noastră?

Cum susținem părinții în rolul lor?

Menținem deschise toate canalele de comunicare și primim curioși sugestiile părinților pentru a ne îmbunătăți permanent activitatea. În sondajul pe care îl desfășurăm anual primim atât felicitări, cât și sugestii inspirate pe care le analizăm, le discutăm și decidem dacă le implementăm împreună.

Pentru că toate acestea se întâmplă, astăzi putem spune cu mândrie: Construim o comunitate Montessori! 😊