Pentru că A VENIT VARAAAA…

… am conceput un program jucăuș demn de o vacanță MARE! Îi invităm pe copii să ne bucurăm împreună de o bucățică de vară și să experimentăm mersul la școală ca și cum am merge în vacanță;  așa, ca la o Școală de Vară.

Vă așteptăm la Școala de Vară Monterra!

Arta de a învăța în joacă

2 iulie – 17 august

vara 2018

Am gândit un program intensiv de expunere zilnică la limba engleză, într-un cadru cald si prietenos, prin muzică, artă, jocuri de rol și de mișcare. Apoi vom exersa zilnic frumoasa meserie de jurnalist, pentru că ne vom face propria revistă. Încurajăm scrierea creativă, descoperirea și relatarea celor mai diverse subiecte, documentarea și redactarea articolelor, iată ceva interesant! Sfaturi, povești, personaje, desene, schițe …fiecare va avea câte ceva de făcut!

Combatem fierbințeala zilelor de vară,  dupa gust, fie cu o scufundare în piscină sau cu o scufundare în scris și citit.  Ce fel de vacanță ar fi una fără joacă și mișcare? De două ori pe săptămână propunem ședințe de înot. Adăugăm și multă, multă joacă în curte sau în parcul din apropiere – readucem la viața jocurile copilariei:​ Leapșa​, Țară-țară vrem ostași!​, Țăranul e pe câmp​, Sticluța cu otravă​ …și multe altele!

După prânz și visat cu ochii deschiși  (o artă în sine, vă asigurăm 😀 ) ne propunem să le arătăm copiilor ce înseamnă lucrul cu pasiune, ce înseamnă sa mergi mai departe cu visul tău. Aflăm mai multe despre viața unor personalități fascinante, oameni pentru care nemurirea pare a fi sinonimă cu ideea unei pasiuni atât de vie, că doar povestind despre ea devine dintr-odata extrem de palpabilă.  Cunoști pe cineva pe care admiri, ai aflat despre cineva care a reușit să uimească și să facă o schimbare pentru omenire, ți-ar plăcea să împarți cu prietenii tăi ce știi despre un om care și-a urmat visul? Atunci te așteptăm zilnic la Monterra! Vom afla lucruri noi despre oameni mari cu visuri îndrăznețe și cu realizări pe măsură! Constantin Brâncuși, Steve Jobs sau chiar Jamie Oliver se afla pe lista noastră! Haideți să aflăm mai multe despre ei și mulți alții!

La Monterra vacanța a venit cu trenul din toată lumea așa că vom descoperi popoarele lumii, plimbându-ne în lung și în lat pentru a afla cum alte popoare își sărbătoresc zilele naționale, ce obiceiuri au.  Vom admira peisaje, costume naționale, clădiri importante și alte lucruri senzaționale din cultura universală. Vom descoperi și cu ce feluri de mâncare se delectează și le vom putea testa la atelierul de bucătăreală la care copiii vor învăța sa gătească sănătos și gustos, sa facă aranjamente deosebite și ornamente spectaculoase. Vă puteți imagina o altă combinație mai interesantă?! Noi abia așteptăm această provocare!

Și, în final, e timpul pentru bricolat, relaxare și joacă. Reunim neuronii, foamea de estetică si pofta de mișcare intr-un consum util de energie care se poate întâmpla să produca bucurie si frumusețe. Aprindem imaginația copiilor cu un atelier de reciclare creativă și unul de improvizație.

Precum vedeți, avem de toate! Dar mai ales avem chef de joacă! Îi așteptăm pe copii la Școala de Vară Monterra, să facem lucruri importante în cel mai neserios fel posibil.

Programul este dedicat copiilor începând cu 5 ani și se desfășoară în lunile iulie-august, de la 8:00 la 18:00, în sediul Monterra 2 (strada Pamfil Năstase numărul 26, București). Oferta noastră include mic dejun, prânz și gustare. Costul este de 500 lei/săptămână calendaristică, fără înot (acesta este opțional). Așteptăm cu mare drag orice copil, fie că merge deja în sistemul tradițional sau în orice altă formă de educație alternativă, pe toți îi invităm să experimenteze mediul și abordarea montessoriană.

Înscrieri și detalii suplimentare: vă rugăm să accesați formularul de aici.

Despre Monterra:

Monterra este o școală și grădiniță Montessori ce oferă un program educațional integrat și complet, bazat pe principii Montessori, acoperind 3 niveluri de învățământ: antepreșcolar, preșcolar și primar (autorizate de Ministerul Educației Naționale).  Oferim pedagogie Montessori autentică, abordare personalizată pentru fiecare copil în parte (în funcție de nevoile și interesele sale) și un mediu de lucru primitor, securizant și stimulant pentru copil. Cadrele didactice au cursuri AMI (Asociația Internațională Montessori) de cel mai înalt nivel și întreaga echipă este instruită în metoda ESPERE de comunicare, pentru a construi relații sănătoase cu cei din jur.