Suntem conștienți de faptul că prin noi lumea se schimbă și că împreună creăm valoare. În orice acțiune întreprindem, fiecare dintre noi ne punem mai intâi întrebarea: Cum ar fi cel mai benefic pentru copil?

Monterra înseamnă în primul rând oamenii, echipa care ajută la construirea comunităţii noastre. Succesul activităţii noastre depinde de calitatea şi implicarea echipei noastre. Îi vedem pe angajaţii noştri ca pe nişte parteneri de lungă durată, responsabili şi dedicaţi, conştienţi de importanţa misiunii ce le revine aici la Monterra. Credem că pentru a creşte şi educa copii e nevoie ca fiecare dintre noi să fim implicaţi într-un proces de creştere şi dezvoltare personală. De aceea investim în pregătirea profesională a echipei noastre, dând fiecaruia posibilitatea de a îşi folosi în mod constructiv abilităţile. Ne angajăm să oferim un mediu de lucru prietenos şi relaxat, un cadru de desfăşurare a activităţii predictibil şi organizat, oportunităţi de creştere, training şi învăţare permanente, programe de fidelizare şi răsplătire a rezultatelor muncii.

La nivelul echipei Monterra urmărim să promovam următoarele valori:

 • Comunicare: Membrii echipei sunt încurajați să comunice într-o maniera eficientă părerile, sugestiile și punctele lor de vedere. Atmosfera este una caldă, în care fiecare membru se simte valorizat și important.
 • Acceptare: Ca membrii în aceeasi echipă ne acceptam plusurile și minusurile și punem în comun punctele noastre de vedere, fără să emitem judecăți de valoare și să vorbim în locul celuilalt.
 • Respect: Fiecare membru al echipei este respectat ca parte importantă a întregului și stimulat să își atingă propriul potențial.
 • Apreciere: Încurajăm și subliniem inițiativele pozitive și realizările pe care le are fiecare membru al echipei. Suntem tovarăși de drum și apreciem în mod deschis realizările și împlinirile celorlalți membri ai echipei.
 • Colaborare: Suntem prieteni, nu competitori. Știm că ne putem baza unii pe ceilalți în atingerea obiectivelor comune.
 • Dezvoltare continuă: Suntem conștienți de faptul că avem misiunea continuă de a ne dezvolta și de a crește de la zi la zi. Ne propunem să fim mai buni decât cei de ieri. Investim în dezvoltarea noastră profesională, emoțională, socială și cognitivă pentru a putea, la rândul nostru, să îi insoțim pe ceilalți în propriul lor drum.

Câteva din principiile noastre de funcționare:

 • Succesul activităţii noastre depinde de calitatea şi implicarea angajaţilor noştri. Angajăm persoane care au o dorință înnăscuta de a lucra la o capacitate de 100%. Investim în ei și ne propunem să creștem împreună.
 • Fiecare membru al echipei își asumă VIZIUNEA și face tot ce ține de el, dincolo de pătrățica proprie când este nevoie, pentru succesul ECHIPEI.
 • În orice actiune întreprindem, fiecare dintre noi ne punem mai intai intrebarea: Cum ar fi cel mai benefic pentru copil?
 • Problemele sunt un cadou ce ne inspiră să acționăm. O problemă grăbește acțiunea de a crea sau a îmbunătăți un sistem sau o procedura. Nu ne dorim nereușite, dar atunci când una apare, gândim „mulțumesc pentru acest apel de trezire” și, încrezători, luăm măsuri de îmbunătățire pentru a preveni repetarea lor.
 • Avem grijă de mediul nostru de lucru: curat si ordonat, simplu, eficient, funcțional.
 • Studiem pentru a ne îmbunătăți competența. O dietă stabilă de lectură și contemplare este esențială dezvoltării personale. Este vorba de autodisciplina.
 • Când comunicăm cu cineva, sunt prezenți 100 %. Alegem să promovăm și să investim în oameni care: au inițiative personale valoroase, au istoric de succes în ducerea la bun sfârșit a proiectelor asumate, își asumă cu plăcere responsabilități și motivează toți membrii echipei.
 • Oferim întreaga noastră atenție persoanei din fața noastră ( sau sarcinii de moment). Ne focalizăm pe ascultare și înțelegere.
 • Putem construi împreună Instrumente, Atitudini, Simboluri, Gânduri Ce generează Armonie.

Căutăm împreună drumul spre cea mai bună versiune a fiecaruia dintre noi și împreună construim Cea mai bună versiune Monterra. Zi de zi.