Program și tarife

Pentru nivelul de învățământ școlar, Monterra dispune de 2 pachete de programe:

Programul obligatoriu al zilei de școală: 8:30-16:00 – 33000 RON pentru un an școlar

Programul Școală după școală (after-school) – opțional: 16:00 la 18:00 – 6000 RON pentru un an școlar

Informații suplimentare:

  • Se adaugă o taxa de inscriere: 1950 lei, nereturnabila, valabilă pentru anul scolar in curs. Include:
    • participarea copiilor la activitățile extrascolare și serbarile organizate pe parcursul anului școlar
    • participarea gratuită a părinților la doua seri Montessori și un atelier ESPERE pentru un membru al familiei, conform calendarului anual
  • Vacanţele şi sărbătorile legale se achita 100%.
  • Au prioritate la înscriere, în ordine: copiii care au frecventat Monterra, copiii care au fraţi/surori la Monterra, copiii care au frecventat o grădiniţă/şcoală Montessori, copiii din afara sistemului Montessori

Reduceri:

  • 3% la plata anuală
  • 10% pentru al doilea copil în cazul fraților (în cazul în care amândoi sunt înscriși la grădinița Monterra). Reducerea nu se aplică pentru programul scurt fără masă.
  • 15% pentru copilul înscris la gradiniță (în cazul în care un copil este înscris la școală și unul la gradiniță în cadrul Monterra). Reducerea nu se aplică pentru programul scurt fără masă.

Pentru lunile de vară – 1 Iulie – 18 August – Monterra oferă Școala de Vară la tariful de 500 lei/săptămână calendaristică, fara Club de Inot, în condițiile a minim 8 participanți.

Siguranța datelor dumneavoastră și datelor copiilor dumneavoastră este prioritară pentru noi!

Noi, Monterra (Asociația Lumea Piticilor J&N) vă informăm despre tipul de date colectate și scopul prelucrării, drepturile dumneavoastră și cum le puteți exercita, în cazul în care beneficiați sau sunteți în proces de a contracta serviciile noastre educaționale.  Această notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal conţine informaţii importante. Aşadar, vă încurajăm să acordaţi timpul necesar pentru a o citi în întregime şi cu atenţie şi să vă asiguraţi că o înţelegeţi pe deplin.