Școala Primară Monterra este acreditată la nivel preșcolar, Primar I si Primar II!

În urma unui proces amplu și riguros (asistențe la clasă, interviuri și chestionare cu părinții Monterra și cu echipa de cadre didactice, întâlniri cu echipa managerială și analiza documentelor școlare) am primit acreditarea inspectorilor ARACIP (Agenția română de asigurare a calității în învățământul preuniversitar).

Acreditarea este o recunoaștere a eforturilor depuse de echipa noastră și comunitatea noastră de părinți, a stării de bine a copiilor și a nivelului înalt de educație Montessori care se întâmplă în mod natural și firesc în clasele Monterra, în fiecare zi.

Iată câteva mesaje emoționante primite din parte părinților care au fost alături de noi în acest demers:


Am discutat după sesiunea de interviuri cu părinții și am fost și noi impresionați de comisia ARACIP. Cred că e o energie bună în Monterra, care e contagioasă. Felicitări întregii echipe pentru tot efortul! Știam deja, dar ne-a fost reconfirmat că sunteți minunați 🥰
A.C, mama lui A. , P. și A.

Noi iubim Monterra și tot ceea ce faceți. Mi-aș dori să vină cât mai mulți în vizită la voi, sunteți un exemplu pozitiv despre tot ce se poate face în materie de educație în România. Să vină, să învețe, să aplice și în alte școli. Felicitări! Keep up the good work!
L. S., mama lui M. și A.


Echipa Monterra